Pro Bono Days

Luând în considerare Apelul Comisei Permanente a UNBR pentru afirmarea rolului determinant al profesiei de avocat pentru realizarea unei lumi mai bune prin servicii juridice pro bono, în strânsă legătură cu responsabilitatea socială a profesiei de avocat, SĂVESCU & ASOCIAȚII s-a alăturat inițiativei UNBR lansând proiectul Pro Bono Days.

SĂVESCU & ASOCIAȚII a lansat proiectul Pro Bono Days în spiritul principiilor etice și standardelor profesionale de cel mai înalt nivel pe care se bazează activitatea societății.

Proiectul constă în oferirea de consultații juridice, săptămânal, de către avocați cu experiență din echipa SĂVESCU & ASOCIAȚII, persoanelor care se confruntă cu probleme de drept sau necesită un sfat juridic profesional în principalele arii de practică.

Andrei SăvescuAv. dr. Andrei Săvescu, Managing Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII, oferă consultanță juridică gratuită cu privire la dreptul muncii și protecția datelor cu caracter personal.
Andreea ComanAv. Andreea Coman, Managing Associate SĂVESCU & ASOCIAȚII, oferă consultanță juridică gratuită cu privire la probleme de drept penal.

Beneficiarii proiectului Pro Bono Days pot fi atât persoane fizice cât și persoane juridice, timpul alocat fiind de 30 de minute de consultanță gratuită pentru fiecare persoană înscrisă.

Solicitanții trebuie să se înscrie prin e-mail transmis la adresa office@savescu.ro. Având în vedere că timpul alocat este limitat (5 ore, câte 30 de minute pentru fiecare solicitant), programările se vor face în ordinea înscrierii.

Persoanele înscrise vor primi răspuns în care va fi indicată ora programării pentru consultație, la sediul societății de avocatură SĂVESCU & ASOCIAȚII din București 3, str. Turturelelor 50, et. 1.